Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Προβοκάτσια από Γιαννακόπουλο!


Μιλάνε για κλίμα τρομοκρατίας. Προφανώς σαν αυτό που αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ. Σαν κι αυτό που συναντά κάθε φορά που πηγαίνει εκεί. Ποιο κλίμα κύριοι; Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά στον αγώνα του δευτέρου γύρου, ο Παναθηναϊκός είχε τη καλύτερη αντιμετώπιση όλων των εποχών σε ντέρμπι αιωνίων αντιπάλων. Είχαν φροντίσει γι' αυτό προσωπικά ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Εντούτοις στο αντίπαλο στρατόπεδο η έλλειψη σεβασμού, επιπέδου και πάνω απ' όλα ανδρισμού έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο.
Μια μέρα πριν τον πρώτο τελικό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έρχεται να δυναμιτίσει το κλίμα, ζητώντας να βρεθεί στο ΣΕΦ και μάλιστα να του δώσουν και 15 θέσεις στα επίσημα! Πριν το ζητήσει επίσημα, το προανήγγειλε μέσω της εφημερίδας του, της "ΠΡΑΣΙΝΗΣ"! Καταλαβαίνουμε ότι στόχος του είναι να το διαβάσουν οι φίλοι του Θρύλου και να εκνευρισθούν.
Μα είναι δυνατόν, παραμονές των τελικών να επιχειρεί τέτοια προβοκάτσια; Είναι προφανές ότι μέσα στο κατάμεστο ΣΕΦ, θα προσπαθήσει να προκαλέσει, γιατί είναι εμφανές πως τον έχει πονέσει πολύ που ο ασταμάτητος φετινός Ολυμπιακός των 30 νικών σε 31 αγώνες, έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Αυτή την εντύπωση έχουμε και δεν μας αλλάζετε γνώμη.
Όσο και να προσπαθήσει δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα. Ο κόσμος του Θρύλου ξέρει πώς να φερθεί και πώς να βοηθήσει την ομάδα δίχως να παρασυρθεί από τις κινήσεις των αντιπάλων.
Εμείς σαν gavros.gr αυτό που ζητάμε είναι η διοίκηση να μην του δώσει ούτε ένα εισιτήριο. Πως θα μας διαβεβαιώσει ο κύριος Γιαννακόπουλος ότι δεν θα κάνει χειρονομίες και δεν θα προκαλεί τον κόσμο; Το παρελθόν του μόνο αυτό υποδεικνύει. Είναι ξεκάθαρος ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τα πράγματα αυτός και εφημερίδα του.
Ο στόχος του είναι προφανής. Μια σκοπιμότητα υπάρχει και αυτή βλέπουμε. Η ομάδα του έχει χάσει το πλεονέκτημα έδρας και προσπαθεί να το πάρει πίσω προκαλώντας τιμωρία του ΣΕΦ. Μέσα σε 15.000 γαύρους θέλει να έρθει να το παίξει υπεράνω. Ναι, δεν του το απαγορεύει κανείς. Περίεργο όμως δεν είναι που το θυμήθηκε παραμονή του πρώτου τελικού και μάλιστα το ζητάει και το αναγγέλλει μέσω της εφημερίδας του; Ξέρετε, η… αντικειμενική "ΠΡΑΣΙΝΗ" που γράφει για ζούγκλα, επιστήμονες και όλα τα σχετικά. Ποια ζούγκλα; Εκείνη με το αεροβόλο που τραυμάτισε τον Αργυρόπουλο πρόπερσι στο ΟΑΚΑ; Των αμέτρητων εισβολών στον αγωνιστικό χώρο, τις ρίψεις κερμάτων, τις διακοπές αγώνων στο ΟΑΚΑ;
Μήπως τα έχετε μπερδέψει τα πράγματα παλικάρια; Στον πρώτο γύρο τι έγινε; Εκκλησία ήταν το γήπεδο. Εκκλησία θα είναι και την Πέμπτη. Τώρα όμως τρέμει η γη κάτω από τα πόδια σας ότι θα χάσετε την κούπα και αρχίσατε τις πονηριές; Σεβασμός κύριοι και ανδρισμός! Πάνω από όλα!
apo..gavros.gr