Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Την πετσόκοψε!..ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ε.Α.Π....3-0



Παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ, ο Θρύλος επικράτησε με 3-0 σετ της Πάτρας στο Ρέντη, κάνοντας το 1-0 για την ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η ομαδάρα μας είναι ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και αυτό αποδεικνύεται από τα απανωτά χτυπήματα που έχουν δεχτεί οι αντίπαλοί της, οι οποίοι ένας ένας πέφτουν και δεν μπορούν να σηκωθούν από το παρκέ. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελέσει η Πάτρα, η οποία ήθελε να κερδίσει ξανά στο Ρέντη, αλλά έφυγε, με πολλές... φάπες από το γήπεδο.

Από το πρώτο κιόλας σετ, ο Ολυμπιακός επέβαλε το ρυθμό του και δεν δυσκολεύτηκε να αποσπάσει μια μεγάλη διαφορά, που του επέστρεψε λίγο αργότερα να χαλαρώσει. Μπορεί να έλειπε ο κόσμος λόγω της τιμωρίας, οι παίκτες μας, πάντως, πήραν δύναμη από τη φανέλα που φορούσαν και κατάφεραν να προηγηθούν με 18-10 και χωρίς να ιδρώσουν, έκαναν το 1-0 μετά το 25-16. Από εκεί και πέρα, η ΕΑΠ βελτίωσε το παιχνίδι της σε όλους τους τομείς, αλλά ο Θρύλος δεν μάσησε και έκανε το 2-0 μετά το 25-22. Η ομάδα μας δεν πήρε ποτέ διαφορά πάνω από τρεις πόντους και πολλά θα είχαν κριθεί αν το 7-4 δεν είχε γίνει 7-8. Παρ' όλα αυτά και παρ' όλη την αντεπίθεση των ηττημένων, ο Ολυμπιακός έκανε το 8-10, 22-20 με το πέρασμα του αγώνα και πήγε στο τρίτο σετ για να το καθαρίσει, όπερ και εγένετο.

Εκεί, είναι η αλήθεια, η Πάτρα μας δυσκόλεψε, καθώς έμαθε τα... μυστικά μας, αλλά τα κρυφά χαρτιά του Ολυμπιακού δεν είχαν παιχτεί ακόμα. Πότε η μία και πότε η άλλη ομάδα έπαιρνε προβάδισμα 2-3 πόντων, αλλά το κρίσιμο σημείο ήταν το 17-18. Εκεί έγινε ένα σερί 4-1 του Θρύλου, έκανε το 21-19, για να ολοκληρωθεί ο αγώνας στο 25-23.

Η επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, όπου θα γίνει το 2-0 στις νίκες υπέρ του Ολυμπιακού, θα διεξαχθεί στην Πάτρα τη Μεγάλη Τετάρτη.

Τα σετ: 25-16, 25-22, 25-23

apo..gavros.gr