Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Περηφάνια και δόξα!


Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη και πήρε πανάξια πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Η μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Ο Θρύλος δεν μάσησε κόντρα στην Άρσεναλ παρά τις απουσίες του και τα σημαντικά προβλήματα που είχε νίκησε τους "κανονιέρηδες" με 1-0 με γκολάρα του Λεονάρντο και πέρασε πανηγυρικά στις 16 κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρωταθλητής Ελλάδας έδειξε πήρε την πρόκριση με την αξία του και το σπαθί του. Την πήρε μαζί με τον υπέροχο λαό του και με την τρομερή του έδρα. Αυτή η ομάδα έχει ψυχή, τσαμπουκά και πολλά καρύδια. Μόνο ο Θρύλος τα κάνει αυτά. Παραμυθένια επιτεύγματα από την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Πήρατε δύναμη από το πάθος μας, δοξαστήκατε και μας κάνατε περήφανους. Ο μεγαλύτερο σύλλογος της Ελλάδας. Πρωταγωνιστεί παντού. Ο Πειραιάς και οι γαύροι σε όλη την χώρα και τον υπόλοιπο κόσμο γιορτάζουν. Αυτή η νύχτα είναι δικιά μας και μας ανήκει. Ας παίζουμε και με απουσίες, ας παίζουν συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι. Δεν μασάμε τίποτα. Όταν παίρνει δύναμη από τον λαό και όταν αυτή η δοξασμένη και τιμημένη φανέλα μιλάει ο Ολυμπιακός δεν χάνει.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ντουντού (85' Ντομί), Μαρέσκα, Γκαλέτι, Λεονάρντο, Όσκαρ (92' Πάντος), Μήτρογλου.

Άρσεναλ: Φαμπιάνσκι, Γκίλμπερτ, Μπάρτλεϊ, Σιλβέστρ, Κρουζ, Σονγκ, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ, Μερίδα, Γουίλσιρ (77' Σουνού), Βέλα.