Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Αντε γεια..!!!!



Αυτός είναι ο Ολυμπιακός μας. Ακόμα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό από την μεγαλύτερη ομάδα που γέννησε αυτός εδώ ο τόπος. Αυτός είναι ο Θρύλος που αγαπάμε. Με δύο απίστευτες γκολάρες του ΜΕΓΙΣΤΟΥ Τοροσίδαρου ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας πέρασε και από το ΟΑΚΑ νικώντας 1-2 την Κλάψα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Παίκτες λιοντάρια που δεν μασάνε τίποτα. Δεν καταλαβαίνουν ούτε από έδρες, ούτε από κούραση, ούτε από τίποτα. Μόνοι μας και όλοι σας. Βάλτε μας να παίξουμε και αύριο. Βάλτε μας να παίζουμε κάθε μέρα. Δεν μπορούμε να χάσουμε παιχνίδι με τίποτα. Μόνο αν σταματήσουμε να παίζουμε θα χαρείτε οι υπόλοιποι. Ο Ολυμπιακός είναι ο εφιάλτης σας και εμάς το όνειρο και ο λόγος ύπαρξης μας.

Θέλετε να αριθμήσουμε προβλήματα; Γκαλέτι, Μαρέσκα, Ντάρμπισιρ, Ντομί έξω. Χωρίς αριστερό χαφ και με τον Λεονάρντο ναι μεν να έχει την σέντρα στο πρώτο γκολ, αλλά από την άλλη να αποδεικνύει ότι δεν είναι αριστερό χαφ. Με τον Ζίκο να κάνει ντεμπούτο και να μην ξέρει καλά, καλά ο άνθρωπος ούτε τα ονόματα των παικτών. Έχοντας παίξει την περασμένη Τετάρτη Τσάμπιονς Λιγκ, την Κυριακή Τούμπα και τώρα ΟΑΚΑ. Τρεις τεράστιες νίκες από την μεγαλύτερη ομάδα. Πως σας φάνηκαν είναι λίγα τα προβλήματα και τα εμπόδια. Σημειώστε, επίσης, ούτε συμμαχίες, ούτε διαιτησίες και με γκολ επιθετικό φάουλ μειώνει η Κλάψα. Γι' αυτό είσαι Θρύλος γιατί δεν μασάς τίποτα. Αν θέλετε βάλτε μας κύριοι να παίζουμε κάθε μέρα. Δεν μπορούμε να χάσουμε. Κάντε ό,τι νομίζετε.
Όταν εμείς δείχνουμε ότι πεθαίνουμε για τίτλους και κούπες, εσείς είστε όλοι ταύλα.

ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Καφές (82' Παυλής), Μάκος (61' Μαντούκα), Σκόκο, Γκερέιρο, Νέμεθ (79' Λεονάρντο), Μπλάνκο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης (82' Γκαλίτσιος), Λεντέσμα, Ντουντού, Ζαϊρί (69' Στολτίδης), Λεονάρντο, Ντιόγκο (89' Μήτρογλου).