Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3



Σαν τρένο πέρασε από τη Λιβαδειά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το Σάββατο το βράδυ, κερδίζοντας με 3-0 τον Λεβαδειακό στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος τυης Super League. Η ομάδα μας ήταν εντυπωσιακή κυρίως στο πρώτο ημίχρονο οπότε πέτυχε και τα τρία γκολ που της έδωσαν τη νίκη με τους Όσκαρ (5΄), Ντουντού 29΄και Ντιόγκο (40΄).

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πραγματικά στο πρώτο μέρος του αγώνα της Λιβαδειάς πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που γέμισαν σχεδόν το γήπεδο της πρωτεύουσας της Βοιωτίας, παρουσιάζοντας σωστή και ισορροπημένη ανάπτυξη, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και μεγάλη πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Όλα τα παραπάνω οδήγησαν στην επίτευξη των τριών γκολ, αλλά και στην δημιουργία και άλλων ευκαιριών που δυστυχώς χάθηκαν.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 5΄ Όσκαρ, 29΄ Ντουντού, 40΄ ΝτιόγΚο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 29΄ Μπλάζιτς, 60΄ Μασάδο - 31΄ Ντουντού

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Σερζίνιο (64΄ Κόλτσης), Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Πάουλο Κόστα, Μπράνκο (79΄ Μαρτορέλ), Μπάρκογλου (30΄ Αγκάλι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Τοροσίδης, Ντουντού, Στολτίδης (81΄ Γ. Παπαδόπουλος), Ζαϊρί, Όσκαρ, Ντιόγκο, Μήτρογλου (71΄ Μαρέσκα).