Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-0



Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιβλήθηκε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο στάδιο «Καραϊσκάκη» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Μέλμπεργκ (35ο λεπτό), Μήτρογλου (53ο λεπτό) και Ζαϊρί (67ο λεπτό).

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πίεσε από την αρχή του αγώνα την ομάδα της Τρίπολης, προσπαθώντας να πετύχει το γκολ που θα «ξεκλείδωνε» την άμυνα της, πράγμα που κατάφερε στο 35ο λεπτό με το σουτ του Μέλμπεργκ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το γκολ αυτό αποτέλεσε το έναυσμα για να ανεβάσει και άλλο την απόδοσή της η ομάδα μας, πράγμα που ικανοποίησε τους φιλάθλους, καθώς οι ωραίοι συνδυασμοί και οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη και σίγουρα τα γκολ θα μπορούσαν να είχαν διπλασιαστεί πριν από το 45ο λεπτό.

Στην επανάληψη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν άλλαξε ρότα και έτσι ο αντίπαλος βρέθηκε σε δύσκολη θέση, όταν στο 53΄ο Μήτρογλου, μετά από την όμορφη φαλτσαριστή σέντρα του Ζαϊρί, πέτυχε το 2-0 με εξίσου όμορφη προβολή μέσα από την περιοχή.

Η πίεση γινόταν όλο και μεγαλύτερη, καθώς η ανάπτυξη της ομάδας μας γινόταν με διάφορους τρόπους και οι εμπνεύσεις των παικτών μας ανάγκαζαν τον κόσμο να τις επιβραβεύει με χειροκρότημα κάθε λίγο. Όμορφοι συνδυασμοί με γρήγορες πάσες και η εξίσου γρήγοροι εναλλαγή ποδιών δεν άφηνε περιθώρια αντιμετώπισης της κατάστασης από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αρκετές φορές επιστράτευσαν σκληρά μέτρα, τα οποία έμειναν ατιμώρητα, προκειμένου να σταματήσουν, τους ασταμάτητους είναι η αλήθεια «ερυθρόλευκους».

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν το τρίτο γκολ της ομάδας μας, καθώς ήταν και το πιο ωραίο από πλευράς εκτέλεσης και όχι σημασίας. Σκόρερ ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, ο Ζαϊρί. Πήρε τη μπάλα από αριστερά έκανε προσποιήσεις και την κατάλληλη στιγμή με εσωτερικό φάλτσο, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Ντεγκρά για να γράψει το 3-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 35' Μέλμπεργκ, 53' Μήτρογλου, 67' Ζαϊρί
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Αμπάρκιολης (Α. Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26' Ντουντού, 29' Γκαλίτσιος, 44' Α. Παπαδόπουλος, 85' Μπράβο-9' Λαμπρόπουλος, 31' Βίλτσες, 45' Μαρσελάο, 50' Μπαστία, 59' Καρντόσο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Γκαλίτσιος (77' Ζεβλάκοφ), Ντουντού, Μαρέσκα, Οσκαρ, Γκαλέτι (69' Στολτίδης), Ντιόγκο (17' Ζαϊρί), Μήτρογλου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Λαμπρόπουλος, Φυτανίδης, Καρντόσο (65' Καούνος), Μπαστία, Λαζαρίδης, Εστέβες, Βίλτσες (46' Ουντόζι), Μαρσελάο, Έντερ (46' Ζέαν Κάρλος), Τσέζαρεκ.