Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Ανίκητος κι απόλυτος!



Με έναν σούπερ Χατζηθεοδώρου, ο Ολυμπιακός έριξε κι άλλη σφαλιάρα στον ΠΑΟ. Νίκη με 8-5, 3/3 οι ερυθρόλευκοι που δεν ικανοποίησαν.
Πάρτι περιμέναμε στην πισίνα του Παπαστράτειου, αλλά οι παίκτες μας, ναι μεν κέρδισαν, δεν το έκαναν, πάντως με στιλ και έτσι όπως θα το θέλαμε. Ματς για δέκα γκολ, παραλίγο να το κάνουμε ντέρμπι και δεν θα ήταν υπερβολή να αναφερθεί πως ο Ολυμπιακός επέτρεψε στον ανύπαρκτο να παραμείνει στον αγώνα. Αλλά μάλλον οι παίκτες μας υποτίμησαν τον αντίπαλο, δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το πράγμα. Και καλύτερη ομάδα έχουμε και μεγάλη διαφορά κλάσης υπάρχει, άρα γιατί να είμαστε έτσι;

Η αρχή του αγώνα λοιπόν έδειξε τι θα γινόταν, καθώς ο ΠΑΟ κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 και 1-2, αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε, για να περάσει μπροστά με 3-2 στο τέλος του α' οκταλέπτου. Από εκεί και πέρα, μας πήρε στις πλάτες του ο Θοδωρής, ο οποίος με δύο γκολ, έδωσε προβάδισμα με 5-2 στον Ολυμπιακό, μόνο που χαλαρώσαμε στη συνέχεια και δώσαμε το δικαίωμα στον loser να μειώσει σε 5-4. Ήμασταν τραγικοί σε πολλούς τομείς, χάναμε την μπάλα παντού, στον παίκτη παραπάνω σκοράραμε με το σταγονόμετρο, αλλά παρόλα αυτά, πήραμε διαφορά δύο γκολ στο τέλος της γ' περιόδου με τους Φουντούλη και Βλοντάκη. Ενδιάμεσα είχε μειώσει ο Βουλγαράκης.

Από εκεί και πέρα, τα λάθη μας συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του τελευταίου οκταλέπτου και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να ξεφύγει. Άλλα ντ' άλλων στην επίθεση, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι της προκοπής και ευτυχώς που ήρθε πάλι ο αρχηγός μας για να κάνει το 8-5 και να τελειώσει μια και καλή ένα παιχνίδι, το οποίο έπρεπε να λήξει με 10 γκολ διαφορά.

Σημασία έχει πλέον η νίκη, το 3/3 που έκανε η ομάδα μας, που παρέμεινε στην κορυφή για ακόμα μια φορά. Πρέπει να έχουν περάσει χρόνια, μάλιστα, από τότε που έχουμε πέσει από εκεί. Το θέμα, πάντως, είναι, να σοβαρευτούμε, να παίξουμε ακόμα καλύτερα και όλα τα άλλα θα έρθουν.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 2-1, 1-0

Ολυμπιακός: Χατζηθεοδώρου 3, Μυλωνάκης 1, Σχίζας 1, Βλοντάκης 1, Ντόσκας 1

Παναθηναϊκός: Βράνιες 1, Χαριτάκης 1, Καφετζόπουλος 1, Βουλγαράκης 1, Κουντουδιός 1