Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Τους κάρφωσε στο 90'!


Επική άλωση της Τούμπας από το "λιοντάρια" του Θρύλου. Το 1-0, έγινε 1-2 με Ντιόγκο και Αβραάμ. Στο καλό και να προσέχετε..
Πόσο πονάει όταν ο Θρύλος νικάει; Πόσο πείτε μας. Είμαστε τα αφεντικά είτε το θέλετε είτε όχι. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Με χίλια προβλήματα, αποδεκατισμένος κόντρα σε Θεούς και δαίμονες πάει μέσα στην Τούμπα και νικάει με 2-1 τον ΜΠΑΟΚ. Ολυμπιακάρα και πάσης Ελλάδος και πάσης Ευρώπης. Μόνο ο Θρύλος τα κάνει αυτά κανένας άλλος. Δεν μπορεί να χάσει αυτή η ομάδα όταν μιλάει η ψυχή της. Δεν μπορεί να χάσει όταν μιλάει η φανέλα της. Αυτή η βαριά ερυθρόλευκη φανέλα που μόνη της μπορεί να πάρει νίκες. Αυτή που έχει τόσο μεγάλη μαγκιά. Μαγκιά Πειραιώτικη. Μία ακόμα νίκη με πολλά, πάρα πολλά καρύδια. Και όλοι είστε τέζα τώρα. Όλοι αντιληφθήκατε ότι δεν χαρίζουμε τίποτα και σε κανέναν. Παίζουμε μόνοι μας εναντίον όλων σας.

Αυτός ο Ολυμπιακός πήγε στην Τούμπα αποδεκατισμένος. Πήγε έχοντας έξω ένα σωρό παίκτες. Είχε όμως έντεκα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ από τον Πειραιά που τίμησαν και δόξασαν την ερυθρόλευκη. Είχε τόση μαγκιά που δεν έχει κανένας άλλος. Με υπηρεσιακό προπονητή πήγαμε στην Τούμπα εκεί που μας περιμένουν για να μας… φάνε, αλλά και πάλι την… έφαγαν. Το… εξοχικό μας η Τούμπα το αλώσαμε γι' ακόμα μία χρονιά. Με δύο κεφαλιές ΟΒΙΔΕΣ από τους παικταράδες με ψυχή λεόντων, Ντιόγκο και Αβραάμ ο Θρύλος πήρε τους τρεις βαθμούς και κανένας δεν μπορεί να τον σταματήσει. Ούτε η ατυχία, ούτε η διαιτησία, ούτε οι συμμαχίες σας. Εδώ κάνουμε κουμάντο και βάλτε το καλά στο μυαλό σας.
apo..gavros.gr