Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός - Παλαιό Φάληρο 11-0



Ο αυτοκρατόρας "δαγκώνει"! Δεύτερη επιβλητική εμφάνιση και δεύτερη νίκη για τον Νταμπλούχο Ελλάδας, Ολυμπιακό, που συνέτριψε το Παλαιό Φάληρο με 11-0 στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών.


Με άμυνα για σεμινάριο, ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις νίκες του στο Πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας του Παλαιού Φαλήρου με το εντυπωσιακό και επιβλητικό 11-0!

Το κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" δεν ήταν κατάμεστο όπως στην πρεμιέρα, αλλά είχε ξανά πολύ κόσμο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μοίρασε το χρόνο στους πολίστες και έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε νεαρούς παίκτες της ομάδας, όπως ο Πρέκας και ο Καλογεράκος, ενώ στα δύο τελευταία οκτάλεπτα έπαιξε ο νεαρός τερματοφύλακας Γαλανόπουλος (στα πρώτα δύο έπαιξε κανονικά ο Δεληγιάννης).

Στην εξέδρα του κολυμβητηρίου βρέθηκαν περισσότεροι από 500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού που στο τέλος αποθέωσαν τον Νταμπλούχο Ελλάδας..

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-0, 1-0, 3-0.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Πρέκας, Μάζης 1, Χατζηκυριακάκης 3, Φουντούλης 1, Καλογεράκος 1, Μπλάνης 3, Κόλιανιν, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Κατρουζανάκης, Σχίζας, Γαλανόπουλος.

Παλαιό Φάληρο (Κώστας Λούδης): Γαβαλάς, Χρονόπουλος, Μητρόπουλος, Δικαίος, Παπαδόπουλος, Βερύκοκος, Τσαγκάρης, Ξενάκης, Σπηλιωτόπουλος, Παναγούλης, Μπεριστιάνος, Φλώρος, Χάλαρης.

apo.redplanet.gr