Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

SEX-ASTERH FAPA...Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 68-74


Στο Ελληνικό, νίκησε το μπάσκετ και η καλύτερη ομάδα! Ο Ολυμπιακός μοίρασε... αστεράκια στον Παναθηναϊκό, κέρδισε ΚΑΘΑΡΑ και ΔΙΚΑΙΑ με σκορ 74-68 και κατέκτησε το 9ο Κύπελλο (και δεύτερο συνεχόμενο) της ιστορίας του. MVP ο Τεόντοσιτς, εξαιρετικοί και οι Μπουρούσης, Μαυροκεφαλίδης. Δεν έπαιξε λεπτό ο Σπανούλης. Συγκλονιστικός ο κόσμος της πειραϊκής ομάδας.
Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με 74-68 στο κλειστό του Ελληνικού, δείχνοντας στους πράσινους τι εστί ερυθρόλευκο ...βερίκοκο! Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένοι να διατηρήσουν τα κεκτημένα και τα κατάφεραν με τον πλέον εμφατικό τρόπο! Δεν μάσησαν από τα ...αστεράκια του ΠΑΟ, δεν χαμπάρισαν από τα φαλτσοσφυρίγματα των "γκρίζων" (πάλι αίσχη έγιναν αλλά τέλος πάντων...), δεν πτοήθηκαν από τις σοβαρές απώλειες των Σπανούλη - Νεστέροβιτς και κατάλαβαν και οι ίδιοι πως αν έχεις καρδιά μπορείς να τα βάλεις με τους πάντες.
Τα δεκάλεπτα: 17-22, 39-37, 53-58, 68-74.
Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς, Τεόντοσιτς 18 (2), Γκόρντον 2, Πρίντεζης, Μπουρούσης 13, Κέσελ 4 (1), Ερτσεγκ 2, Μαυροκεφαλίδης 16, Χαλπερίν 9 (1), Γλυνιαδάκης 2, Παπανικολάου 8 (2).
APO.REDPLANET.GR