Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός - Μπάγερ Ίρντινγκεν 17-6

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού προκρίθηκε πανηγυρικά στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Καπ, επικρατώντας της Μπάγερ Ίρντινγκεν και στον επαναληπτικό του Πειραιά.
Ακριβώς όσο άνετα αναμενόταν, η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού σφράγισε την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ. 


Οι ερυθρόλευκες συνέτριψαν στον δεύτερο προημιτελικό στον Πειραιά με 17-6 την Μπάγερ Ίρντινγκεν, την οποία είχαν νικήσει και στη Γερμανία με 18-8 και εξασφάλισαν την παρουσία τους, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην τελική φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-1, 5-0, 4-3.

Τα γκολ:

Ολυμπιακός: Αβραμίδου 5, Φαν Μπέλκουμ 4, Αντωνάκου 2, Πενταράκη 2, Μαυρέλου 2, Ψούνη, Μπαλωμενάκη
Μοναδικός εκπρόσωπος ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ Γυναικών στην υδατοσφαίριση, καθώς η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Βουλιαγμένη, έχασε 12-8 στην Ιταλία από την Οριζόντε Κατάνια και για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια θα απουσιάσει από την τετράδα, αφού δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 13-11 του πρώτου ματς.

Τα άλλα δύο εισιτήρια για το φάιναλ φορ πήραν η ρωσική Κίνεφ Κίρισι και η ισπανική Σαμπαντέλ, που πιθανότατα θα είναι και η οικοδέσποινα της τελικής φάσης (22-23 Απριλίου).
APO.www.redplanet.gr