Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ 6-0

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την ΑΕΚ με 6-0 στο " Γ. Καραϊσκάκης" και κατέκτησε το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του! Τρελό πανηγύρι από παίκτες και οπαδούς του Θρύλου!

Αποθεωτικό φινάλε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Θρύλος διέλυσε την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με το επιβλητικό 6-0, "σφραγίζοντας" με εντυπωσιακό τρόπο τον φετινό τίτλο. Ονειρεμένο ματς από τους "αχόρταγους" ερυθρόλευκους, οι οποίοι έπιασαν φρενήρη ρυθμό στο παιχνίδι, όντας ασταμάτητοι στην επίθεση, πετυχαίνοντας το ένα γκολ μετά το άλλο. Σκόρερ οι Τζεμπούρ (2), Μέλμπεργκ, Φουστέρ, Μιραλάς και Χολέμπας, με τον Αλγερινό στράικερ να αποτελεί τον MVP της αναμέτρησης σημειώνοντας δύο γκολ και δίνοντας μία ασίστ ενώ αποθεώθηκε ο μαέστρος Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός ήταν, απλά, συγκλονιστικός, οι παίκτες του έβγαλαν πάθος, ήταν αποφασισμένοι και έδωσαν απαντήσεις στους αμφισβητίες τους ρίχνοντας "εξάρα" στην ΑΕΚ, κατακτώντας με θριαμβευτικό τρόπο τον 38ο τίτλο στην ιστορία τους και τον 13ο τα τελευταία 15 χρόνια. Αυτός, ναι, ήταν Θρύλος! Εκπληκτική απόδοση έπιασαν οι ερυθρόλευκοι, πέτυχαν γρήγορα γκολ, έκαναν φάσεις και συνδύασαν την ουσία με το θέαμα. Ένα ονειρεμένο ματς το οποίο θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις πιο υπερήφανες ερυθρόλευκες μνήμες.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μοδέστο, Ιμπαγάσα (53' Ουρτάδο), Μιραλάς (75' Πάντελιτς), Ριέρα, Φουστέρ, Τζεμπούρ (72' Ρόμενταλ).