Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ολυμπιακός - Ολυμπιακός Βόλου 3-1

Η κορυφή είναι δικιά του. Ο Ολυμπιακός κέρδισε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και με 12 βαθμούς φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά αυτή την φορά φορούσαν μπλε και με κορυφαίο τον Μιραλάς κέρδισαν με 3-1 τον Ολυμπιακό Βόλου, για την 5η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έπιασε ανά διαστήματα καλή απόδοση και θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ, ενώ έχασε και πέναλτι ο Ριέρα. Για την ομάδα του Πειραιά σκόραρε δύο φορές ο Μιραλάς και μία ο Τοροσίδης, ενώ μείωσε για τον Βόλο ο Ουμπίδες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην επίθεση έπαιξε ο Μιραλάς σε όλο το παιχνίδι, ο Πάντελιτς έκατσε στον πάγκο, ενώ στην εξέδρα παρέμειναν οι άλλοι δύο επιθετικοί της ομάδας, Μήτρογλου και Νέμεθ.

Αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης για τον Ολυμπιακό, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, στην αρχική σύνθεση του Βαλβέρδε. Ο Παντελιτς έκατσε στον πάγκο και την θέση του πήρε ο Μιραλάς. Στο κέντρο δεν άλλαξε τίποτα με Ντουντού, Ιμπαγάσα και Φουστέρ, τον Ριέρα αριστερά και τον Ρόμενταλ δεξιά. Στην άμυνα η γνωστή διάταξη με Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Τοροσίδη και Μπράβο. Κάτω από τα δοκάρια ο Νικοπολίδης. 


apo:rednews.gr