Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 1-3


Το παραμύθι με τον πράσινο καρνάβαλο έσβησε. Πλέον, ο Θρύλος κρατάει την τύχη στα χέρια του. Σόου Λούα Λούα στην Τρίπολη και νίκη 3-1 του Ολυμπιακού επί του Αστέρα. Με οκτώ νίκες η κούπα στο λιμάνι.
Εκεί που σταματάει η λογική, ξεκινάει ο Ολυμπιακός! Αλήθεια, υπήρχε κανείς που, μετά την ήττα με τον ΠΑΟΚ και το -8 από τον Παναθηναϊκό, πίστευε ότι μπορούσε να ανατραπεί το σκηνικό; Η απάντηση είναι, ότι μάλλον μόνο οι... πράσινοι το πίστευαν και φυσικά οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι μεν πρώτοι, ακόμα και με τέτοιο "μαμουθ" προβάδισμα, έσταζαν στον ιδρώτα και μόνο με την σκέψη ότι θα... έπρεπε να πάρουν το πρωτάθλημα, ενώ οι παίκτες του Μπάντοβιτς είδαν ότι το πράγμα είχε φτάσει σε οριακό σημείο και άρχισαν τα τρίποντα μέσα και έξω από το Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός δείχνει χαρακτήρα και καρδιά πρωταθλητή, την ώρα που στον Παναθηναϊκό μαδάνε το τριφύλλια τους και διερωτώνται "Μ αγαπάει... Δε μ' αγαπάει... Μ' αγαπάει..."΄. Η ομάδα του Μάκαρου πέρασε από το ΟΑΚΑ, οι μάγκες του Πειραιά έκαναν κατάθεση ψυχής λίγο μετά στην δική τους αναμέτρηση και πλέον ο τίτλος είναι στα πόδια τους. Αυτό που δεν ήθελαν να σκέφτονται στο πράσινο στρατόπεδο, γίνεται ο χειρότερος εφιάλτης τους. Δεν πειράζει όμως, θα τους... αγαπάμε και έτσι!

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Στολτίδης, Ντάρμπισιρ (58' Μήτρογλου), Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντάτολο (80' Λεονάρντο), Α. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα (83' Γκαλίτσιος), Λεντέσμα, Λούα Λούα, Τοροσίδης

Αναπληρωματικοί: Πάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Ντιόγκο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Λεονάρντο