Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

KONTRA SE DIAITHSIES KAI TSEKOYRIA DHLWSE PARON....


Ένας ψυχωμένος και μάγκας Ολυμπιακός, πήρε μεγάλη νίκη στη Ν. Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 0-1 χάρη σε γκολ του Ντάρμπισιρ από το 7ο λεπτό. Από το 51', έπαιζαν με δέκα παίκτες οι ερυθρόλευκοι λόγω αποβολής του Ντάτολο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, με τη νίκη να αποτελεί επιτακτική ανάγκη και όποιο άλλο αποτέλεσμα σήμαινε το τέλος στις ελπίδες για αλλαγή του σκηνικού στη μάχη για τον τίτλο. Έπαιξε με παίκτη λιγότερο για σχεδόν ένα ημίχρονο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, έκανε δυο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών, όμως έμεινε όρθιος, διότι απλά είναι... Ολυμπιακός.

Με καρδιά, ψυχή, αποφασιστικότητα και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο (στο πρώτο μέρος), οι Πειραιώτες πήγαν στη Ν. Σμύρνη και πήραν αυτό που ήθελαν, τη νίκη. Η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, εκεί που πέρυσι ήρθε και τυπικά το 37ο στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ας είναι η απαρχή αυτό το ματς για την τελική αντεπίθεση, καθώς ουδείς στο μεγάλο λιμάνι προτίθεται να παρατήσει τη μάχη και ας μην είναι οι πιθανότητες με το μέρος των Πειραιωτών.

Ο Ματ Ντάρμπισιρ άνοιξε λογαριασμό για φέτος σε ένα κρίσιμο ματς, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν "κέρβερος", καθαρίζοντας όλες τις φάσεις στην άμυνα. Χαρίστηκε ο Κύρκος στον Σκούφαλη, διότι θα μπορούσε να τον αποβάλει, όταν αυτός θέλησε να μιμηθεί τον... Μοχάμεντ Άλι στο 36ο λεπτό με την αγκωνιά στο πρόσωπο του Άγγλου επιθετικού. Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 43 βαθμούς στο πρωτάθλημα και το μυαλό όλων βρίσκεται πλέον στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό, όπου η νίκη φαντάζει επιτακτική και δεν υπάρχει σκέψη για τίποτα διαφορετικό.

Πανιώνιος (Απόστολος Μάντζιος): Μπεθέρα, Μανιάτης, Μπαρόνι, Λάτκα, Όμο, Σκούφαλης (65' Γουνδουλάκης), Ριέρα, Μπάλαμπαν, Καστελιόνε (78' Κούκετς), Σιόβας (46' Μπουβάλ), Νικολάου


Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού (67' Λεντέσμα), Μαρέσκα (52' Λεονάρντο) , Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντάτολο, Ντάρμπισιρ (46' Ντιόγκο)
APO..REDPLANET.GR