Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ANTE GEIA ANTE GEIA PROTA8LHMA KSANA STON PEIRAIA..


Άντε γεια, άντε πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά!!! Οριστικά και αμετάκλητα και το φετινό πρωτάθλημα πιάνει λιμάνι. Ο Ολυμπιακός κατακτά τον τίτλο για δωδέκατη φορά τα 13 τελευταία χρόνια και για πέμπτη συνεχόμενη. Η αυτοκρατορία συνεχίζεται και η ομάδα μετά τη νίκη της με 3-2 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και σε συνδυασμό με το 1-1 του πολυμετοχικού στην Τρίπολη κατέκτησε και τυπικά τον τίτλο. Το παραμύθι τελείωσε και η πρώτη φιέστα έγινε στη Νέα Σμύρνη. Ο Ολυμπιακός γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που κατακτά και επίσημα το πρωτάθλημα στην χώρα της. Η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας προσθέτει ακόμα μία κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη της.

Άντε πιάστε μας τώρα και οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχουν καθαρά τυπική διαδικασία για τον Ολυμπιακό. Του χρόνου πάλι μάγκες γιατί φέτος σας κάναμε μεγάλη πλάκα. Ένα από τα ευκολότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών κατέκτησε η ομάδα μας. Και το χειρότερο για όλους τους υπόλοιπους είναι ότι δεν έχει βαρεθεί κανείς. Το απολαμβάνουμε όπως και το πρώτο. Και αυτό έχει την ίδια γλύκα. Και που είστε ακόμα να δείτε τι σας περιμένει.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Ρεκόμπα, Άντερσον, Μάκος, Εστογιανόφ, Κοντοές (84' Μπάρκογλου), Νικολάου (56' Μαϊστόροβιτς), Τζαβέλλας, Λουρένσο (66' Σκούφαλης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης (46' Κόβατς), Ντομί, Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ντουντού, Πατσατζόγλου (58' Μπελούτσι), Όσκαρ (36' Γκαλέτι), Τζόρτζεβιτς, Ντάρμπισαϊρ, Μήτρογλου.
apo...gavros.gr