Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

TYRIA-OLYMPIAKOS...2-2..

Ξεμπούκωσε ο Ντιόγκο και ο Ολυμπιακός πήγε από την κόλαση στον παράδεισο. Οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν να έχουν πάρει μία πανηγυρική πρόκριση στην Τρίπολη, αλλά κατάφεραν να κάνουν δύσκολη την ζωή τους. Το τελικό 2-2 όχι απλά δίνει σαφέστατο προβάδισμα, αλλά ουσιαστικά δίνει και την πρόκριση στην ομάδα μας. Δεν θεωρούμε ότι μπορεί να χαθεί το εισιτήριο για τον τελικό του ΟΑΚΑ, αλλά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε και πάλι κάποια πράγματα. Ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι χαλαρός. Οι παίκτες είναι φανερό ότι λόγω της μεγάλης διαφοράς που έχουν στο πρωτάθλημα είναι λάιτ. Φάνηκε και στην Τρίπολη αυτό. Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Βαλβέρδε είχε μέσα όλα τα βασικά στελέχη. Νικοπολίδης στο τέρμα και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά είχαμε Τοροσίδη, Αβραάμ, Ζεβλάκοφ και Πάντο. Στην μεσαία γραμμή από τα δεξιά προς τα αριστερά είχαμε Γκαλέτι, Πατσατζόγλου, Ντουντού και Λέτο, πιο μπροστά έπαιξε ο Μπελούτσι και μοναδικός προωθημένος ήταν ο Ντιόγκο. Αυτή ήταν η ενδεκάδα και νομίζουμε ότι όλα τα όπλα ήταν μέσα. Με τους βασικούς έπαιξε ο Ολυμπιακός και ο Βαλβέρδε δεν έκανε κανένα πείραμα.
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αμπάρης, Φλάβιο (88' Εστέβες), Μαρσελάο, Φυτανίδης, Κανακούδης, Καρντόσο, Μπαστία (74' Νταμόντε), Λαζαρίδης, Ζαϊρί, Φιλομένο, Καούνος (74' Μιλάνο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι (79' Γ. Παπαδόπουλος), Ντιόγο (76' Ντάρμπισαϊρ), Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος, Λέτο, Μπελούτσι (71' Όσκαρ), Πάντος, Τοροσίδης.
apo...gavros.gr