Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός 0-1

Ο Ολυμπιακός έκανε "8 στις 8" εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας ένα νέο ιστορικό ρεκόρ, με τον Θρύλο να κερδίζει στο Πανθεσσαλικό με σκορ 0-1 τον Βόλο, χάρη στο γκολ του Φουστέρ (19').

Ο Ολυμπιακός έκανε "οκτώ στις οκτώ" εκτός έδρας νίκες στη Superleague, πραγματοποιώντας ένα νέο ιστορικό ρεκόρ σε επίπεδο Α' Εθνικής, με τον Θρύλο να κερδίζει στο Πανθεσσαλικό στάδιο με σκορ 0-1 τον Βόλο, χάρη στο γκολ του κορυφαίου Φουστέρ (19') ύστερα από υπέροχη ασίστ του Ριέρα.
Ας περάσει ο επόμενος... Ένας πολύ καλός Ολυμπιακός πέρασε και από τον Βόλο, επικρατώντας με 0-1 της τοπικής ομάδας, έκανε το “8 στα 8” στην επαρχία, δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ εκτός έδρας και έφτασε στο +7 από τον αιώνιο αντίπαλο. Ένα ακόμη τέρμα φέτος για τον Νταβίδ Φουστέρ, πολύ καλό ντεμπούτο για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Όσο για τον κόσμο του Ολυμπιακού, απλά συγκλονιστικός σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έσπρωξε την ομάδα στην 17η νίκη της σε 20 αγώνες στην φετινή Super League. To πρωτάθλημα βάφεται για τα καλά ερυθρόλευκο..
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σολάκης (59' Ριβέρα), Ντολεζάι, Ρόκας, Σελέζι, Τομάς, Καπετάνος (Μητρόπουλος 71'), Μπερτόλντι (46' Μαρτίν), Μόνχε, Μπρέσκα, Αλβάρεζ.

Ολυμπιακός Πειραιώς (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μέλμπεργκ, Αβ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Τοροσίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Μιραλάς (73' Ζαϊρί), Φουστέρ, Πάντελιτς (61' Τζεμπούρ).

apo.redplanet.gr