Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

MONO EMEIS....


Η ομάδα-όνειρο του Ολυμπιακού διέλυσε και τη Σίμπενικ με 11-6 και κατέκτησε πανάξια την πρόκριση ως πρώτη στη φάση των "8" της Euroleague. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας παρέμειναν αήττητη σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποδίδοντας για μία ακόμα φορά πόλο του υψηλότερου αγωνιστικού επιπέδου.
Στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά ο Ολυμπιακός, ο οποίος μία αγωνιστική πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα, εξασφάλισε την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και μάλιστα ως πρώτος του Γ' Ομίλου. Οι ερυθρόλευκοι σφράγισαν το εισιτήριο της πρόκρισης με την εντός έδρας νίκη με σκορ 11-6 επί της κροατικής Σίμπενικ. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι φέτος η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη (19 νίκες, 1 ισοπαλία) την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ιταλική Μπρέσια, ενώ για να προκριθεί στο φάιναλ-4 της Ευρωλίγκα θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας με ομάδα που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση του ομίλου της.
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-3, 2-3, 3-0.
Ολυμπιακός (Β. Πάτερος): Χ. Αφρουδάκης 2, Κομάντινα 2, Ντόσκας 1, Μυλωνάκης 1, Γ. Αφρουδάκης 1, Σάντα 1, Χατζηθεοδώρου 1, Κόχειλας 1, Δελακάς 1.

Σίμπενικ (Ι.Τούτσακ): Σάμοντολ 2, Βουλέτα 1, Μπρίκιτς 1, Σκόριτς 1, Σούτιτς 1.
APO...redplanet.gr