Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΠΛΑΤΣΑ - ΠΛΟΥΤΣΑ... ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΤΣΑ..



Ο νικητής ήταν γνωστός από την αρχή, απλά απέμενε το τελικό σκορ. Ο Θρύλος δεν συνάντησε απολύτως κανένα εμπόδιο από τον ΠΑΟ, έπαιξε όσο χρειαζόταν στο πρώτο οκτάλεπτο, όπου το σκορ ήταν 7-0(!), στη συνέχεια κατέβασε στροφές, για να επικρατήσει εν τέλει με 13-7. Ο Θρύλος ήταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στην πισίνα και αν ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν έκανε τόσες πολλές αποκρούσεις, τότε η ομάδα μας θα σημείωνε τουλάχιστον δέκα γκολ ακόμα. Τέσσερα πέναλτι κέρδισε ο ΠΑΟ, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό προκειμένου να γλιτώσει την ήττα. Συνεχίζει το απόλυτο ο Θρύλος και τώρα περιμένει τη Σίμπενικ.

Όπως δείχνει και το τελικό 13-7, ο Θρύλος δεν συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και ενδεικτικό είναι το σκορ του πρώτου οκταλέπτου. Ο Ολυμπιακός πήρε σε αυτό προβάδισμα επτά τερμάτων (7-0), δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο, αλλά από εκεί και πέρα, ήρθε η χαλάρωση. Οι παίκτες μας υποτίμησαν την ομάδα που έπρεπε να υποτιμήσουν, καθώς δεν υπάρχει κανένας ΠΑΟ στο πόλο και του επέτρεψαν να μειώσει σε 9-3 στο δεύτερο οκτάλεπτο.

Ο Βαγγέλης Πάτερος από τη μεριά του, ήταν πιο αυστηρός στις εντολές που έδωσε από εκεί και πέρα και με το που έγινε το 9-4, η ομάδα μας έβαλε άλλα τρία γκολ για να τελειώσει το Γ' οκτάλεπτο στο 12-5. Αναφορικά με το τελευταίο, αφού ο ΠΑΟ είχε την εύνοια των διαιτητών, κατάφερε να κάνει το 13-5, 13-7 και αφού σε όλον τον αγώνα, είχε κερδίσει τέσσερα πέναλτι, τα οποία τα δύο τα απέκρουσε ο μεγάλος Δεληγιάννης.

Τραγική η διαιτησία των Σταυρίδη και Κουρτίδη, που υπέδειξαν τέσσερα (!) πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού και κανένα υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ με το παραμικρό άγγιγμα έδιναν φάουλ και αποβολές υπέρ του πελάτη.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε το απόλυτο και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη, κάτι το οποίο θα καταλάβει και το Σάββατο η Σίμπενικ στον Πειραιά για την Ευρωλίγκα...

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 2-3, 3-2, 1-2Τα γκολ Ολυμπιακός: Γ. Αφρουδάκης 4, Ντόσκας 2, Νίκιτς, Χ. Αφρουδάκης, Θεοδωρόπουλος, Δελακάς 2, Κομάντινα, Σχίζας*

ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΙ - ΟΦ.*

ΑΠΛΥΤΕ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΡΕ..?

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..